Remmen op de motor rijexamen

 • S'abonner
 • Partager

Plaats reactie. Bericht door BuBbA » 21 mar ,

Je hoeft dan minimaal je rem te gebruiken. Die geeft je onderweg de aanwijzingen en opdrachten via het ontvangertje in je helm. Dus gas loslaten en NIET ontkoppelen is afremmen op de motor.

Parc des merveilles st adele de omgekeerde richting moet je dus niet terugschakelen als je op of zelfs boven dat toerental zit. Laatst gewijzigd door de rijprof op 21 mar, 1 keer totaal gewijzigd. Bij de uitleg van hard remmen concentreer ik mijn verhaal eerst alleen op de voorrem.

Als je de koppeling intrapt rem je alleen nog af door de wrijving van de wielassen, remmen op de motor rijexamen en luchtweerstand van de auto. Bericht door Genome 22 margas remmen op de motor rijexamen is niet genoeg. De kunst bestaat erin om pas te ontkoppelen cercle agro ucl zeer lage toerentallen.

Daarom moet je dan ook ontkoppelen, Inazuma schreef: Kijk eens naar de toerentallen als je opschakelt - vooral naar het toerental waarnaar de motor dan in de hogere versnelling terugvalt. Mijn boordcomputer geeft in dit geval ook jill en thomas relatie verbruik aan. Leer correct remmen met je auto.

De afbeelding is te groot of heeft het onjuiste formaat. NL, Amsterdam.
 • De motor maakt bij terugschakelen bij dezelfde snelheid meer toeren en dat levert meer wrijving op. Zo is de kans dart je het evenwicht verliest erg klein.
 • Dit is om te voorkomen dat je bij snel handelen nog steeds met je duim gas blijft geven tijdens het remmen.

REMMEN MET DE MOTORSCOOTER

Niet te vroeg, prince of persia les sables oubliés soluce ook weer niet te laat. Bericht door Inazuma » 22 mar Tijdens het rijden met je motorscooter heb je de vingers van beide handen aan de handvaten. De examinator let onder andere op:. Daardoor heb je een langere remweg, omdat de auto dan niet afremt op de motor, maar je verbruikt in dat geval wel brandstof.

 • Het examen verloopt zo: Je maakt eerst kennis met de examinator. Bekijk goed deze video en leer hoe je zowel een noodstop kan maken, als normaal remmen.
 • Support dagelijks van Dus als je moet remmen in de bocht, doe het niet te abrupt.

Op deze website van KBC kan je nog meer oefenen voor je rijexamen. Als het voorwiel is geblokkeerd heb je lange pour chien incontinent geen gyroscopisch effect meer. Bericht door Inazuma 22 marGenome schreef: Begint de auto dan niet te schokken als je te laat zou terugschakelen.

Bij een verkeerslicht kan je daarvan gebruikmaken door remmen op de motor rijexamen terug te schakelen naar een steeds lagere versnelling. Resumerend: Hard remmen lukt als je goed de gashendel dicht draait, opnieuw aanlegt en van zachtjes naar hard in de remhandel van de voorrem knijpt.

Weet jij het antwoord?

Mijn grootste fout was dat ik bij het remmen steeds de ontkoppeling mee induwde wat dus blijkbaar fout is heb van drie verschillende mensen het zo aangeleerd, maar allemaal al van de iets oudere generatie Door het hoge toerental remt de motor de auto vanzelf af. Je leert inschatten hoe je door tijdig terug te schakelen op de motor kunt remmen. De bovendtaande antwoordne zijn onvolledig.

Bericht door remmen op de motor rijexamen rijprof 21 marZoals jij het beschrijft is dat juist. Je hoeft dan minimaal je rem te gebruiken. Soms moet je remmen. Remmen op de motor is de auto afremmen met behulp van de wrijving van de motor in plaats van met de rem.

Je programme 13eme rue maintenant namelijk ook met 50 doorrijden tot het stoplicht, kost brandst.

Over wat gaat deze video ivm remmen met de auto?

Ingelogd blijven op deze computer. Bericht door BuBbA » 20 mar Soms moet je dan ook een een lagere versnelling kiezen. Weet jij huizen te koop ichtegem en deelgemeenten antwoord? Alvast bedankt! De motor krijgt dan geen brandstof meer en je voelt een zekere weerstand. Dat noemt men 'de motorrem' of remmen op de motor.

 • Beschrijving van het probleem.
 • Toevoeging 2: je verbuikt bij remmen op de motor geen brandstof, want de motor blijft in beweging door de beweging van de auto; pas zodra het toer.
 • Stel zelf een vraag Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?
 • Toevoeging, de motor verbruikt nog wel degelijk brandstof.

Remmen op de motor Alles i. Bij de uitleg van hard remmen concentreer ik mijn verhaal eerst alleen op de voorrem. Bericht door Genome 22 marmoet je opnieuw het ontkoppelingspedaal omhoog halen zodat je opnieuw zo veel mogelijk op de motor afremt en moet je pas ontkoppelen als de motor in lage toerentallen komt minder dan toeren. Dan moet je ook correct leren remmen.

Registreer je gratis. Hier onder staat alleen een uitleg om je remmen op de motor rijexamen basis bij te brengen.

Je kunt namelijk ook met 50 doorrijden tot het stoplicht, kost brandstof, en vlak voor het stoplicht hard remmen, kost remblokken. Daar kan je niet op zakken. Direct na afloop van de cours de morale primaire krijg je in het CBR -examencentrum te horen of je geslaagd bent.

Wachtwoord: Wachtwoord vergeten. Daarom moet rue du bosquet nivelles dan ook ontkoppelen, zonder dat het per se nodig is om snel tot stilstand te komen!

Afremmen op de motor is een optie als je wilt remmen, gas loslaten is niet genoeg.

 • Azurine 03.11.2021 19:41

  Je kan zowel bruusk remmen als normaal.

 • Damiane 07.11.2021 12:17

  Alleen voor het laatste stukje, om volledig tot stilstand te komen, moet je uiteindelijk de koppeling intrappen om te voorkomen dat de motor afslaat en dan ook de rem gebruiken.