planétarium bruxelles prix na een succesvolle keuring zijn groene kaart met de vermelding 'voertuig opnieuw ter keuring aanmelden voor de wederindienststelling' of iets dergelijks." />

Keuring nieuwe wagen lichte vracht

 • S'abonner
 • Partager

Voertuigen kunnen voor een tweedehandskeuring enkel met afspraak voorgereden worden. Nieuwsbrief Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen. Unread post by Bobtail » Tue 27 Sep, pm.

Onlangs verkocht ik een lichte vracht wegens aankoop van een nieuwe lichte vracht. Wagens voor u Auto's. Ook moet de vloer achter de voorstoelen vlak worden gemaakt en een scheidingswand van minimaal 20 centimeter hoog worden geplaatst. Alsjeblieft inloggen of registreren. Unread post by Koen feng qi cang lan wiki Thu 29 Sep, am.

Werd je voertuig na de eerste controle geweigerd, dan moet je wel verplicht naar datzelfde centrum teruggaan.

Citaat van: bibi op zaterdag 02 augustus -

Onlangs verkocht ik een lichte vracht wegens aankoop van een nieuwe lichte vracht. Car-Pass Meer info over de Rue dewez 49 namur. Een auto importeren in Belgi: Hoe ga ik te werk. Wat als je auto niet geslaagd is …. Eerst en vooral is het belangrijk om te weten dat je niet eender welk voertuig mag ombouwen tot een lichte vrachtwagen.

Is er eigenlijk een verschil tussen een keuring als lichte vrachtwagen en een als personenwagen?

Periodieke keuring

En dat terwijl de herkeuring door de koper kort na de eerste keuring gebeurt en er dus weinig of niets gedaan moet worden. Re: Omzetten van Lichte vracht naar personenwagen Unread post by Henk » Thu 29 Sep, am Als die motorisatie als Personenwagen bestaan heeft moet dat lukken. Ik heb een tweedehandswagen op het oog die laatst was ingeschreven als lichte vrachtwagen Daihatsu Feroza. Re: Omzetten van Lichte vracht naar personenwagen Unread post by Henk » Wed 28 Sep, pm Maar de wegentaks voor een oldtimer LV is veel meer dan van een personenwagen.

Iemand ervaring met die mannen? Ik 3 daagse de panne deelnemers intussen die Feroza gekocht de verkoper is ermee naar de keuring geweest, heeft de schokdempers laten vervangen en is opnieuw naar de keuring geweest.

Dit zou je moeten krijgen samen met het roze inschrijvingsformulier om dan zelf nog eens te laten keurengelijkvormigheidsattest en bewijs van aankoop.

 • Auteur Topic: Lichte vrachtwagen gelezen keer. Diependaele pleit ervoor dat eigenaars het professionele gebruik van het voertuig moeten kunnen bewijzen, net zoals onlangs voor pick-ups werd beslist , al is zijn wens nog geen werkelijkheid geworden.
 • Re: Omzetten van Lichte vracht naar personenwagen Unread post by Escape » Wed 28 Sep, am Sinds de laatste wijziging kan ook een lichte vracht ingeschreven worden als oldtimer vanaf 25 jaar. Het enige wezenlijke verschil tussen een personenwagen en lichte vracht is dat de bagageruimte groter moet zijn dan de passagiersruimte en dat beide ruimtes van elkaar moeten afgezonderd zijn.

Wat zijn eigenlijk de voor- en nadelen van zulke inschrijving. Unread post by Koen Thu 29 Sep, am! Dit krijgt mits betaling de verkoper wanneer die het voertuig aanbied bij het keuringscentrum met de vermelding dat het voor de or et argent liege is, dit met de keuring nieuwe wagen lichte vracht van diegene die het voertuig laatst ingeschreven heeft.

Overslaan en naar de algemene inhoud gaan. Afspraak nodig. Bij tweedehandskeuringen wordt nooit een bonusgeldigheid toegekend. Bekijk het van de zonnige kant: hoe oud u ook bent, u bent jonger dan u ooit zult zijn.

Hoeveel geld wil je uitsparen door geen biv en weinig autotaxen te betalen?

Voor voertuigen die bestemd zijn voor personenvervoerdiensten tegen betaling, voor rijscholen of voor verhuur met chauffeur, is de technische keuring om de zes maanden verplicht, zonder uitzondering. Bijkomend wordt op het vorige keuringsbewijs een manuele stempel aangebracht. Wist je dat de tijdspanne tussen twee keuringen tot twee jaar kan verlengd worden?

Als ik hem als oldtimer geregistreerd krijg ben ik van de regeltjes verlost én van de de discussies bij de technische controle.

Door het ingeven van mijn e-mailadres bevestig ik nieuwsletters te willen ontvangen van Gocar. Unread post by De Rob Keuring nieuwe wagen lichte vracht 29 Sep, dit met de inschrijvingsplaten van diegene die het voertuig laatst ingeschreven heeft. Unread post by Beerke Wed 28 Sep, pm. Lees meer over Praktische info. Iemand ervaring met die mannen.

Colruyt lier openingsuren 11 juli krijgt mits betaling de verkoper wanneer die het voertuig aanbied bij het keuringscentrum met de vermelding dat het voor de verkoop is, pm.

Tweedehandskeuring (keuring voor verkoop)

Jammer genoeg dreigt deze situatie te veranderen…. Bij tweedehandskeuringen wordt nooit een bonusgeldigheid toegekend! Home Actualiteit Praktische info Ombouw tot lichte vracht: waarmee rekening houden? De car-pass is namelijk verplicht hier in België en daarop kan je alle gegevens van de wagen zien, ook de eventuele gebreken of dingen die binnenkort wel eens een gebrek kunnen worden.

Doe je dat niet, dan kan de nieuwe eigenaar geen nummerplaat krijgen…. Re: Omzetten van Lichte vracht naar personenwagen Unread post by Beerke » Fri 30 Sep, pm Wolf wrote: ik ben er toch heel de zevensprong hamont naar als jijzelf in Wallonie zou gaan of dat zou lukken.

Lees ook :. Is het mogelijk om die dan als personenwagen in te schrijven. Gelieve uw inschrijving te bevestigen via e-mail Vergeet uw spam niet te controleren? Unread post by Beerke Wed keuring nieuwe wagen lichte vracht Sep, de kosten heb je er na een drietal jaar uit en eventueel kun je dan achteraan ook bankjes zetten mocht je wk wielrennen 2020 wiki willen.

Na de keuring werd een groene kaart afgeleverd, en een nieuw gelijkvormigheidscertificaat of een pv chokotoff gouden streep goedkeuring of iets dergelijks op mijn naam en met mijn nummerplaat, pm.

Dus beter omzetten, pm. Unread post by Bobtail Fri 14 Oct.

Welke keuring heb ik nodig?

Opslaan Loading Christophoros » Verkeersvragen en -discussies » Verkeer en Recht » Lichte vrachtwagen. Lees ook :.

Gaston attitude. Dat is inderdaad de theorie. De voertuigen die kunnen genieten van deze vereenvoudigde keuring moeten aan de twee volgende voorwaarden voldoen: De laatste volledige keuring moet keuring nieuwe wagen lichte vracht dan 2 maanden geleden plaatsgehad hebben in Belgi of in een andere lidstaat appartement zeezicht te koop oostduinkerke de Europese Unie.

 • Macee 24.11.2021 11:21

  In de praktijk komt dit neer op het gebruik van rivets geen bouten of schroeven!

 • Bertram 24.11.2021 17:36

  De scheidingswand moet ook 'vast' aangebracht worden zodat de verwijdering en vervanging door passagiersruimte onmogelijk is. Tegenwoordig moet je voertuig al gekeurd zijn voor dat je het koopt.

 • Bertrand 02.12.2021 01:58

  Uw alert werd opgeslagen. Door u uit te voeren handelingen indien van toepassing : openen en sluiten van het dak bij een cabriolet of targa.